Direct, Betrokken, Doortastend, Op maat.

U bent hier: Home / Gerechtsdeurwaarders

Gerechtsdeurwaarders

Vanuit ons kantoor in Hilversum bedienen wij sinds 2006 een groeiende groep tevreden opdrachtgevers.  Bij ons staan persoonlijke benadering, korte lijnen en slagvaardig optreden voorop.

Deze waarden worden binnen onze organisatie breed gedragen en dagelijks in de praktijk gebracht door een groep zeer gemotiveerde medewerkers. Dat is niet alleen prettig voor u als opdrachtgever, maar draagt ook bij aan een gerichte en efficiënte behandeling van uw opdrachten.

Kwaliteit is een andere belangrijke pijler binnen ons kantoor. Wij proberen continu op hoog niveau te presteren. Door kennis en ervaring onder onze medewerkers te waarborgen, door mee te denken met onze opdrachtgevers en waar mogelijk en/of noodzakelijk door creatieve oplossingen te bedenken voor problemen. Doel is steeds om voor onze opdrachtgevers het gewenste resultaat te halen. Daar mag u ons aan houden.

Opdrachten worden op ons kantoor altijd begeleid en beoordeeld door hoog gekwalificeerde medewerkers. Door kennis van mogelijkheden vergroten wij uw kans op een goed resultaat.
Jaarlijks vragen wij onze opdrachtgevers naar de kwaliteit van en tevredenheid over onze dienstverlening.

In 2016 kregen wij hiervoor het rapportcijfer 8.3 . Een score waar we trots op zijn en ons tevens motiveert om het nog beter te doen. 
 
Met 4 toegevoegd gerechtsdeurwaarders en 16 medewerkers staan wij graag voor u klaar.

 

Van Schendel & Partners

Postadres 
Postbus 1272 
1200 BG Hilversum

Bezoekersadres 
Vaartweg 168 
1217 SZ Hilversum

kantoor@vanschendelenpartners.nl

Telefoon: 035-79 99 950
Fax: 035-79 99 959
BTW: NL817153123B01
KvK: 32115804